Your Ten Bucks! haha. It's Worth For you And Me, Haha.

Followers

Friday, February 5, 2010

Selsema Seminggu, Batuk 5 Hari, Demam Tak Lagi, H1N1? Ya Allah! Mintak Simpang Malaikat 44!!!

alahai... saya terlalu penat untuk mengepost entry sebab esok kena bangun awal
dalam pukul 5 pagi. Pukul 6 pagi kena sampai tempat niaga sebabnya
nak pergi 'chop' tempat niaga kat market bagan.
alahai...

korang waktu tu mesti tengah masyuk tidur. huhu.
tak apa, demi sesuap nasi! heh! macam la abah tak bagi aku cukup duit untuk makan. *yela, sejak habis sekolah, poket kering bahhh!! duit tak penuh dah dalam purse!*

tak adalah, untuk additional income jer.
tapi aku tak pernah jemu sebab pergi dengan buah hati pengarang jantung limpa perut usus. hahaha.
Sayang kamu, Shafiq Izani.

Nah semua, saya tengah batuk yangteramat teruk sampaikan rasa macam nak terkeluar anak tekak.
Rasa macam ada orang kikir parut kelapa dekat anak tekak saya. Sakit woiii!!!
Flu 'toksah' kata la... 24/7 sentiasa dok soseh je hidung nie...
Dah macam 'ahia' kata abah.
Ape tu?
Orang Kedah cakap tu Cina Bukit aaa...
Haaaa....


Goodnite everyone. Tidur dlu.


p/s : I'm working on new blog. Moderater ; Mr Shafiqo; Encik Beloved Usus Perut Saya. It's All about catering, cars, guys and bla bla blaa.... Zzzzz...

3 comments:

  1. Try carik ubat flu dari farmasi k? Semoga cepat sembuh!

    ReplyDelete
  2. Red : thanks dear.. alahai, selsema x habis2 lagi pun.

    Dak Wan : dah amek ubat kat farmasi. siap yang jenis kuat punya sampaikan diorang yg keja kat farmasi amek ic num, nama and alamat. perghh dasat tol! tapi x juga kebah2. batuk lagi bertambah teruk. hihi!

    ReplyDelete

Interesting!

LinkWithin. Lalala

Related Posts with Thumbnails